Paginakop
We zijn met onze medewerkers actief in vier regio’s: de Achterhoek, Arnhem, Food Valley en Midden-IJssel/Oost-Veluwe. In iedere regio hebben we een hoofdvestiging en meerdere vestigingen van waaruit we werken. De hoofdvestiging per regio vindt u hieronder. Per regio vindt u ook nog informatie per gemeente.

Regio Achterhoek

Vanuit het regiokantoor in Doetinchem werken we voor kinderen en opvoeders uit de gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Montferland, Oost-Gelre, Oude IJsselstreek, en Winterswijk.
Ons kantooradres is: Notenlaan 2, 7001 EB Doetinchem.

Regio Arnhem

Vanuit kantoor aan de Heijenoordseweg in Arnhem werken we voor kinderen, jongeren en opvoeders uit de gemeenten Arnhem, Doesburg, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rijnwaarden, Rozendaal, Wageningen, Westervoort en Zevenaar.
Ons kantooradres is: Heijenoordseweg 1, 6813 GG Arnhem.

Regio Midden-IJssel/Oost-Veluwe

Vanuit de kantoren in Apeldoorn, Deventer en Zutphen werken we voor kinderen en opvoeders uit de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Epe, Hattem, Heerde, Lochem, Voorst en Zutphen.
Ons kantooradres is: Tussen de Eiken 109, 7325 HH Apeldoorn.

Regio Food Valley

Vanuit kantoren in Ede en Barneveld werken we voor kinderen en opvoeders in de gemeenten Barneveld, Ede, Nijkerk, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel en Veenendaal.
Ons kantooradres is: Stationsweg 114, 6711 PZ Ede.

Wonen & Opgroeien

Onder Wonen & Opgroeien vallen al onze vormen van pleegzorg en gezinshuiszorg die we bieden.
Het kantooradres van Wonen & Opgroeien is: Heijenoordseweg 1, 6813 GG Arnhem.

Share |
Direct contact

Entreeteam Lindenhout
(026) 354 33 11