Paginakop
Als ouder wil je zelf je kind veilig en gezond opvoeden en op laten groeien. Maar soms lukt dat niet en is er hulp nodig. Bij Lindenhout zijn we echte specialisten als het gaat om opvoeden en opgroeien. Dus helpen we u graag. Voor u is het belangrijk te weten hoe we dan werken en dat leggen we graag uit.

Samen met u

Wat wij graag willen is dat kinderen gewoon thuis opgroeien en dat dit goed lukt. Wij gaan uit van de onlosmakelijke band tussen ouders en kinderen. Maar als het opvoeden niet lukt, kunnen anderen u daar bij helpen of het opvoeden soms zelfs tijdelijk overnemen.

Maar altijd bent u daar als ouders hard bij nodig. U kent zelf uw gezin het beste, dus daarom beginnen we bij uw kijk op de situatie. Daarnaast hebben wij veel verstand van opvoeden en opgroeiende kinderen en hebben we heel veel ervaring met allerlei verschillende gezinnen. Uw kijk tellen we op bij onze kennis en ervaring en zo maken we samen een plan hoe we uw gezin het beste kunnen helpen.

Veel ervaring

We hebben jarenlange ervaring in het werken met kinderen en gezinnen die er zelf niet meer uitkomen. Waar het soms lijkt alsof situaties onoplosbaar zijn. Juist daar zijn we op ons best.

Onze jeugdwerkers gaan zich specifiek bezighouden met uw kind of uw gezin. We besteden tijd en aandacht en zijn ook vaak aanwezig in het gezin. De hulp die we bieden is zo direct als het kan en zo kort als het kan. We geven nooit op en zoeken altijd door naar wat wel werkt.

Share |
Direct contact

Entreeteam Lindenhout
(026) 354 33 11