Paginakop

Pleegouder(s) gezocht voor

Lindenhout is altijd op zoek naar zowel crisis- en deeltijdpleeggezinnen als pleeggezinnen voor zo lang als nodig. Hieronder staan een aantal profielen van kinderen waarvoor nu een pleeggezin gezocht wordt.

Regio Achterhoek

Deeltijdpleeggezin voor meisje
Voor een meisje van 7 jaar wordt gezocht naar een ondersteuningsgezin voor 3 dagen per week, in of rond Winterswijk. Ze houdt van buiten spelen en kan goed overweg met jongere kinderen.

Deeltijdpleeggezin zonder overnachten voor jongetje
Voor een jongetje van 8 maanden wordt gezocht naar een ondersteuningsgezin voor 2 dagen per week, zonder slapen. We zoeken in Doetinchem.

Regio Arnhem

Broer en zus zoeken deeltijdpleeggezin
Voor een broertje en zusje van 5 en 7 jaar oud, wordt een gezin gezocht waar zij om het weekend naartoe kunnen om hun moeder te ontlasten. Er wordt gezocht naar een gezin op bereisbare afstand van Heteren. Het meisje is sociaal en maakt makkelijk contact. Het jongetje is rustig en heeft veel interesses. Het is belangrijk dat de kinderen samen naar een gezin kunnen gaan.

Deeltijdpleeggezin voor twee kinderen
Ter ondersteuning van hun alleenstaande moeder, wordt voor kinderen van bijna 1 en bijna 2 jaar oud een gezin gezocht, waar zij twee weekeinden per maand kunnen verblijven. De kinderen ontwikkelen zich goed en zijn ondernemend en sociaal. Het is belangrijk dat het gezin wat de kinderen wil opvangen op bereisbare afstand van Heteren woont.

Meisje zoekt deeltijdpleeggezin met wisselende dagen
Voor een meisje van 4 jaar oud, wordt een pleeggezin gezocht waar zij de ene week drie (doordeweekse) dagen en de andere week 5 dagen (inclusief weekend) kan verblijven. Het gaat hier om een gevoelig meisje. Het is belangrijk dat het gezin samen wil werken met ouders, op bereisbare afstand van Arnhem woont en het is belangrijk dat het gezin een rustige omgeving kan bieden, met voorspelbaarheid en structuur.

Broer en zus zoeken pleeggezin voor zo lang als nodig
Voor een jongen van 7 en zijn zusje van 5 jaar wordt gezocht naar een plek voor zo lang als nodig. Deze jongen houdt van voetbal, zijn zusje zingt en danst graag en houdt van dieren. Regio: Arnhem of omgeving Veluwe.

Midden-IJssel Oost-Veluwe

Twee zusjes zoeken weekendpleeggezin
Voor twee zusjes van bijna 13 en 7,5 jaar wordt gezocht naar een weekendgezin voor eens per maand. De meiden houden van zwemmen, knutselen, zingen en buiten spelen. Gezin op de Veluwe gezocht.

Broer en zus zoeken pleeggezin voor zo lang als nodig
Voor een jongen van 7 en zijn zusje van 5 jaar wordt gezocht naar een plek voor zo lang als nodig. Deze jongen houdt van voetbal, zijn zusje zingt en danst graag en houdt van dieren. Regio: Arnhem of omgeving Veluwe.