Paginakop

Pleegouder(s) gezocht voor

Lindenhout is altijd op zoek naar zowel crisis- en deeltijdpleeggezinnen als pleeggezinnen voor zo lang als nodig. Hieronder staan een aantal profielen van kinderen waarvoor nu een pleeggezin gezocht wordt.

Regio Achterhoek

Jongen (4) zoekt weekend pleeggezin
Voor een enthousiaste jongen van bijna 4 jaar regio Doetinchem, zijn we op zoek naar een weekendgezin dat twee weekenden per maand opvang kan bieden. Deze jongen speelt graag buiten, heeft duidelijkheid, structuur en complimenten nodig.

Jongen (3) zoekt weekendpleeggezin
Voor een vrolijk en temperamentvol jongetje van bijna 3 jaar, zijn we op zoek naar een weekendpleeggezin dat hem eens per drie weken op kan vangen. Hij houdt van een overzichtelijke omgeving en speelt graag binnen. Gezin in/rond Doetinchem, bij voorkeur met kinderen.

Regio Arnhem

Jongen (13) zoekt weekend pleeggezin
Voor een jongen van 13 jaar oud wordt op bereisbare afstand van Arnhem een pleeggezin gezocht waar hij twee weekenden per maand kan verblijven. Het gaat om een gezellige jongen, die van individuele aandacht houdt. Hij vindt het lastig zich aan regels te houden en heeft hierin sturing nodig. Structuur en duidelijkheid helpen om goed te functioneren. Er wordt gezocht naar een plek waar in ieder geval een man aanwezig is, aangezien hij nu opgroeit bij een alleenstaande moeder.

Meisje (4) zoekt deeltijdpleeggezin voor 5 dagen
Voor een meisje van 4 jaar oud wordt een pleeggezin gezocht waar zij 5 doordeweekse kan verblijven. Het gaat om een gevoelig meisje. Het is belangrijk dat het gezin samen wil werken met ouders, op bereisbare afstand van Arnhem woont en het is belangrijk dat het gezin een rustige omgeving kan bieden, met voorspelbaarheid en structuur.

Jongen (6) zoekt deeltijdpleeggezin
Voor een jongen van bijna 6 jaar oud, wordt een gezin gezocht waar hij twee weekeinden in de maand naartoe kan en in de vakantie soms een paar dagen extra. Dit ter ondersteuning van zijn ( gescheiden) ouders. De Er wordt gezocht naar een gezin met kinderen en dat in of om Arnhem woont.

Midden-IJssel Oost-Veluwe

Jongen (1) pleeggezin
“Voor  een jongetje van ruim één jaar oud zijn we op zoek naar een pleeggezin waar hij op kan groeien. Voorkeur gezin met kinderen, in de buurt van Arnhem-Ede-Veenendaal. Hij heeft ouders die graag betrokken willen blijven. Ouders komen eens per twee weken in het pleeggezin op bezoek”.

Twee zusjes (13&8) zoeken weekendpleeggezin
Voor twee zusjes van bijna 13 en 8 jaar wordt gezocht naar een weekendgezin voor eens per maand. De meiden houden van zwemmen, knutselen, zingen en buiten spelen. Gezin op de Veluwe gezocht.

Doneer je schoolhek