Paginakop

Pleegouder(s) gezocht voor

Lindenhout is altijd op zoek naar zowel crisis- en deeltijdpleeggezinnen als pleeggezinnen voor zo lang als nodig. Hieronder staan een aantal profielen van kinderen waarvoor nu een pleeggezin gezocht wordt.

Regio Achterhoek

Jongen (3,5) zoekt weekend pleeggezin
Voor een enthousiaste jongen van 3,5 jaar regio Doetinchem, zijn we op zoek naar een weekendgezin dat twee weekenden per maand opvang kan bieden. Deze jongen speelt graag buiten, heeft duidelijkheid, structuur en complimenten nodig.

Meisje (10) zoekt weekend pleeggezin
Voor een meisje van 10 jaar, regio Doetinchem, zijn we op zoek naar een steungezin dat om het weekend opvang kan bieden en tevens door de weeks flexibel bij kan springen.
Dit meisje houdt van gezelligheid, samen dingen doen, knutselen en huisdieren. Het steungezin dient een intensieve samenwerking met ouders aan te gaan en kan een warme en duidelijke structuur neerzetten.

Deeltijdpleeggezin voor meisje
Voor een meisje van 7 jaar wordt gezocht naar een ondersteuningsgezin voor 5 dagen per week, in of rond Winterswijk. Ze houdt van buiten spelen en kan goed overweg met jongere kinderen.

Deeltijdpleeggezin zonder overnachten voor jongetje
Voor een jongetje van 8 maanden wordt gezocht naar een ondersteuningsgezin voor 2 dagen per week, zonder slapen. We zoeken in Doetinchem.

Regio Arnhem

Jongen (7) zoekt pleeggezin voor zolang als nodig is
Voor een jongen van 7 jaar oud, wordt op bereisbare afstand van Zevenaar een pleeggezin gezocht waar hij kan blijven zolang dit nodig is. De jongen heeft veel behoefte aan bevestiging, duidelijkheid en structuur. Hij vindt het leuk om samen met iemand bezig te zijn, te knutselen, te bouwen etc. Aangezien hij allergisch is voor dieren, is het belangrijk dat het gezin geen huisdieren heeft.

Meisje (13) zoekt weekend pleeggezin
Voor een meisje van 13 jaar oud, wordt in de omgeving van Westervoort een gezin gezocht waar zij eens per maand een weekend naartoe kan gaan, waar het gezellig is en waar zij de structuur krijgt die ze nodig heeft. Het is belangrijk dat het gezin kinderen heeft en het meisje is dol op dieren.

Meisje zoekt deeltijdpleeggezin voor 5 dagen
Voor een meisje van 4 jaar oud wordt een pleeggezin gezocht waar zij 5 doordeweekse kan verblijven. Het gaat om een gevoelig meisje. Het is belangrijk dat het gezin samen wil werken met ouders, op bereisbare afstand van Arnhem woont en het is belangrijk dat het gezin een rustige omgeving kan bieden, met voorspelbaarheid en structuur.

Broer en zus zoeken pleeggezin voor zo lang als nodig
Voor een jongen van 7 en zijn zusje van 5 jaar wordt gezocht naar een plek voor zo lang als nodig. Deze jongen houdt van voetbal, zijn zusje zingt en danst graag en houdt van dieren. Regio: Arnhem of omgeving Veluwe.

Deeltijdpleeggezin voor jongen van bijna 6
Voor een jongen van bijna 6 jaar oud, wordt een gezin gezocht waar hij twee weekeinden in de maand naartoe kan en in de vakantie soms een paar dagen extra. Dit ter ondersteuning van zijn ( gescheiden) ouders. De Er wordt gezocht naar een gezin met kinderen en dat in of om Arnhem woont.

Midden-IJssel Oost-Veluwe

Twee zusjes zoeken weekendpleeggezin
Voor twee zusjes van bijna 13 en 7,5 jaar wordt gezocht naar een weekendgezin voor eens per maand. De meiden houden van zwemmen, knutselen, zingen en buiten spelen. Gezin op de Veluwe gezocht.

Broer en zus zoeken pleeggezin voor zo lang als nodig
Voor een jongen van 7 en zijn zusje van 5 jaar wordt gezocht naar een plek voor zo lang als nodig. Deze jongen houdt van voetbal, zijn zusje zingt en danst graag en houdt van dieren. Regio: Arnhem of omgeving Veluwe.

Doneer je schoolhek