Paginakop

Kaartje: "Beste buren"

Steeds wanneer we een nieuw huis openen met nieuwe jongeren maken we graag kennis met de buren en de buurt. Onderstaande kaart delen we dan uit in de buurt en daar krijgen we vooral positieve reacties op. We maken graag met u kennis.

Beste Buren,

Wij zijn minderjarige jongeren en we zijn zonder ouders enkele maanden geleden in Nederland aangekomen. We gaan nu samen wonen in een huis, begeleid door YOIN (onderdeel van Lindenhout).

We hebben een status gekregen om in Nederland te mogen blijven. Wat we nu graag willen is zo snel mogelijk de taal leren. We willen een zo gewoon mogelijk leven leiden, net als andere jongeren. We beginnen in een internationale schakelklas om Nederlands te leren. Daarna hopen we te gaan studeren of werk te vinden. En natuurlijk willen we sporten, vrienden maken en gewoon leven en meedoen met de buurt en in de stad.

Daarom maken we graag met u kennis. We nodigen u binnenkort van harte uit om langs te komen voor een kop koffie. U kunt dan ook kennis maken met onze begeleiders van YOIN. Graag tot snel!