Paginakop

Laatste nieuws

Nieuwsbrief Pleegzorg augustus 2017

Voor u ligt de nieuwsbrief Pleegzorg voor de maand augustus met daarin weer een heel aantal actuele thema’s, waarvoor wij wederom uw aandacht vragen. Veel leesplezier!

Lees verder...

Nieuwsbrief Pleegzorg juni 2017

Voor u ligt de nieuwsbrief Pleegzorg voor de maand juni met daarin een aantal actuele thema’s, waarvoor wij wederom uw aandacht vragen.

Lees verder...

Nieuwsbrief Pleegzorg april 2017

Voor u ligt de nieuwsbrief Pleegzorg voor de maand april met daarin een aantal actuele thema’s, waarvoor wij wederom uw aandacht vragen.

Lees verder...

Bestuurlijke fusie Entrea en Lindenhout per 1 april

Via deze nieuwsbrief kondigen we officieel aan dat we vanaf 1 april samengaan met collega-organisatie Entrea. Dat doen we via een bestuurlijke fusie. In november 2016 hadden we ons daarover al uitgesproken in een intentieovereenkomst. U heeft daarover eerder kunnen lezen.

Lees verder...

Nieuwsbrief Pleegzorg maart 2017

Voor u ligt de nieuwsbrief Pleegzorg voor de maand maart met daarin een aantal actuele thema’s, waarvoor wij wederom uw aandacht vragen.

Lees verder...

Nieuwsbrief Pleegzorg februari 2017

Voor u ligt de nieuwsbrief Pleegzorg voor de maand februari met daarin een aantal actuele thema’s, waarvoor wij wederom uw aandacht vragen.

Lees verder...

Op zoek naar Pleegouders

Hierbij zenden wij u een extra nieuwsbrief waarin wij uw aandacht vragen voor onze zoektocht voor extra/nieuwe pleeggezinnen voor kinderen op onze wachtlijst.

Lees verder...

Nieuwsbrief Pleegzorg oktober 2016

Voor u ligt de nieuwsbrief Pleegzorg voor de maand oktober met daarin een aantal actuele thema’s, waarvoor wij wederom uw aandacht vragen.

Lees verder...

Nieuwsbrief Pleegzorg Augustus 2016

Voor u ligt de nieuwsbrief Pleegzorg voor de maand augustus met daarin een aantal actuele thema’s, waarvoor wij wederom uw aandacht vragen.

Lees verder...

Nieuwsbrief Pleegzorg Juni 2016

Voor u ligt de laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie van 2016 met daarin een aantal actuele thema’s. We wensen u een zonnige zomervakantie toe!

Lees verder...

Nieuwsbrief pleegzorg februari 2016

Het nieuwe jaar is alweer even op weg. En er is inmiddels ook weer nieuws te melden. Voor u ligt dan ook de eerste nieuwsbrief van 2016.

Lees verder...

Nieuwsbrief Pleegzorg oktober 2015

Van zaterdag 10 tot zondag 18 oktober is - voor het eerst in Nederland - de Week van de Pleegzorg. Overal in het land worden in de komende week activiteiten georganiseerd om nieuwe pleegouders te werven en bestaande pleegouders in het zonnetje te zetten.

Lees verder...

Nieuwsbrief Pleegzorg Faciliteitenregeling

Lindenhout heeft de faciliteitenregeling voor pleegouders ingrijpend gewijzigd. De belangrijkste aanleiding daarvoor is het besluit dat Lindenhout voortaan ook verantwoordelijk is voor de uitvoering van de Bijzondere kostenregeling die voorheen belegd was bij (voorheen) Bureau Jeugdzorg.

Lees verder...

Share |

Waar moet ik zijn?

.

Folder Aspirant Pleegouders

Nieuwsbrief Pleegzorg
Meldt u aan voor de Nieuwsbrief Pleegzorg
*