Paginakop

Bestuurlijke fusie Entrea en Lindenhout per 1 april

Via deze nieuwsbrief kondigen we officieel aan dat we vanaf 1 april samengaan met collega-organisatie Entrea. Dat doen we via een bestuurlijke fusie. In november 2016 hadden we ons daarover al uitgesproken in een intentieovereenkomst. U heeft daarover eerder kunnen lezen.

We bundelen onze krachten om de specialistische hulp en onderwijs aan kinderen in de knel en hun gezinnen te versterken. We gaan samenwerken ‘niet om twee keer groter te zijn, maar om drie keer zo goed te zijn in de hulp voor kinderen, jongeren en gezinnen met complexe problematiek’.

Voor u als pleeggezin en voor onze cliënten en verwijzers verandert er door de fusie vooralsnog niets. Entrea en Lindenhout blijven met hun eigen namen op de markt actief. U blijft gewoon met ons werken zoals u gewend bent. U houdt uw eigen begeleider en kinderen en ouders behouden hun eigen hulpverleners.

Op vrijdag 31 maart gaat over het bestuurlijk samengaan een persbericht uit. In dit persbericht leest u hoe entrea lindenhout zich vanuit de bestuurlijke fusie gaat presenteren.

Waar moet ik zijn?

.

Folder Aspirant Pleegouders

Nieuwsbrief Pleegzorg
Meldt u aan voor de Nieuwsbrief Pleegzorg
*