Paginakop

Ervaringen van...

In een blog vertellen pleegouders over hun ervaringen.

In het menu links vind je verschillende blogs. Misschien wil je zelf ook een blog schrijven. Of wil je meedoen aan een interview. Dat kan ook anoniem.
Meld je helemaal onderaan aan voor een blog of een interview.

Weblog Minou en Henry

Minou en Henry Herson wonen in een klein dorp in Gelderland. Minou heeft na haar studie SPH, 10 jaar in de hulpverlening gewerkt. Ze heeft ook een keramiek opleiding afgerond en sinds een paar jaar is ze fulltime moeder. Minou zet zich ook in voor weeskinderen in het buitenland. Henry is ondernemer. Hun pleegkind Arianne kwam bij hen wonen toen zij 7 maanden was.

Lees verder...

Weblog van Wouter

Verhalen uit het dagelijks leven van pleegvader Willem Pieterse.

Lees verder...

Pleegmoeder Leonie vertelt

Leonie is pleegmoeder en begeleidt met haar partner Rob twee pleegkinderen, Mithun van 17 en Pjoter van 16 jaar. De jongens gaan beiden naar de middelbare school en zitten in hun eindexamenjaar.

Lees verder...

Interview met pleegvader André

Zo’n vijf jaar geleden besluiten André en zijn vrouw Marieke om pleegouder te worden. Hun eigen kinderen waren het huis uit en ze wilden wel aan iets nieuws beginnen. Ze hadden altijd gewerkt in de gezondheidszorg en iets kleinschaligs in de hulpverlening zagen ze wel zitten.

Lees verder...

Interview met Christa

Christa is een alleenstaande vrouw en biedt weekendpleegzorg. Dit betekent dat ze, naast haar baan bij Albert Heijn, thuis pleegkinderen begeleidt in weekenden of op vrije dagen. Sommige van haar pleegkinderen wonen nog thuis bij hun ouders, anderen wonen in een leefgroep.

Lees verder...

De mening die in blogs worden geuit vertegenwoordigen niet noodzakelijk de formele opvatting van Lindenhout. Meer weten?

Waar moet ik zijn?

.

Folder Aspirant Pleegouders

Nieuwsbrief Pleegzorg
Meldt u aan voor de Nieuwsbrief Pleegzorg
*