Paginakop

Weblog van Wouter

Verhalen uit het dagelijks leven van pleegvader Willem Pieterse.

Triomf op de planken

Het was onze buurman Guido die aan Karel, onze pleegzoon van 9 van het kaliber ongeleid projectiel, vroeg of hij in een musical genaamd Tarzan daarin de zoon van Tarzan wilde spelen.

Lees verder...

Schoolkamp

Voor ik het wist had ik op mijn hand opgestoken om me als vrijwilliger op te geven. Tijdens de ouderavond van de klas van Karel onze pleegzoon werd de vraag gesteld wie het kookteam voor het kleine zomerkamp van groep 5 wilde versterken.

Lees verder...

Goed doel

In mijn achteruitkijkspiegel zag ik de vrouw huilend naar binnen vluchten. De man bleef staan, maar staarde me verslagen na. Ik gaf voorzichtig een dotje gas om de hele scene niet langer dan nodig te laten duren. Voorzichtig, omdat er een vouwwagen aan mijn trekhaak zat gekoppeld.

Lees verder...

De huisarts

Karel was een mager kereltje van zeven toen hij met veel bravoure ons huis binnenwandelde. Hij werd bij ons gebracht door zijn voogd, samen met een tasje dramatische kleding waarvan driekwart te klein was.

Lees verder...

De mening die in blogs worden geuit vertegenwoordigen niet noodzakelijk de formele opvatting van Lindenhout. Meer weten?

Waar moet ik zijn?

.

Folder Aspirant Pleegouders

Nieuwsbrief Pleegzorg
Meldt u aan voor de Nieuwsbrief Pleegzorg
*