Paginakop

Laatste nieuws

Annet van Zon vertrekt als bestuurder

Per 1 februari vertrekt Annet van Zon als voorzitter van de Raad van Bestuur bij entrea lindenhout. Mevrouw Van Zon is per die datum benoemd tot directeur-bestuurder bij Spring Kinderopvang in de driehoek Venlo-Helmond-Cuijk.

Lees verder...

Gedeeld opvoederschap: een groots gebaar

Mulock Houwer lezing door Annet van Zon

Lees verder...

De nieuwe PRESENT is uit!

Ons magazine voor iedereen die actief is in en rond entrea lindenhout.

Lees verder...

Summa als 'extra' bij trauma en hechting

Entrea lindenhout heeft Summa! Het specialistisch 'extra' als som van mogelijkheden op het gebied van diagnostiek, therapie en training.

Lees verder...

Werkconferentie migrantenjeugd 4g

Op 15 november organiseert het Netwerk Cultuursensitief werken een werkconferentie over het thema Migrantenjeugd in zorg en welzijn. Voor iedereen die met jeugd met een migratie achtergrond te maken heeft.

Lees verder...

Ondernemers golfen € 8.120 bij elkaar voor Let’s Meet!!

Vrijdag 7 september vond de 15e editie van Sonsbeek Open plaats. Speciaal voor deze dag werd het Arnhemse stadspark Sonsbeek omgetoverd tot een 18-holes golfbaan. Dit jaar stonden de twee goeden doelen Let’s Meet!! en Bio Vakantieoord in de schijnwerpers.

Lees verder...

Let's Meet! Goed doel bij Sonsbeek Open

Jaarlijks vindt op de eerste vrijdag van september Sonsbeek Open plaats, een jaarlijks terugkerend fundraising evenement dat door JCI Arnhem wordt georganiseerd. Het Arnhemse stadspark Sonsbeek wordt voor dit evenement omgetoverd tot een golfbaan waarop teams van ondernemers uit Arnhem en omstreken spelen voor het goede doel. De opbrengst, onder andere het inschrijfgeld van meespelende teams, komt ten goede aan een goed doel.

Lees verder...

NVP opent Meldpunt pleegzorg na 18 jaar

Vanaf 1 juli 2018 heeft iedere pleegjongere die 18 wordt recht op pleegzorg totdat hij of zij 21 jaar wordt. Om pleeggezinnen van informatie te voorzien en om signalen te verzamelen over wat goed gaat of wat nog beter kan bij pleegzorg tot 21 jaar, opent de NVP een speciaal meldpunt: het Meldpunt pleegzorg na 18 jaar. Bij dit meldpunt kunnen pleeggezinnen terecht met vragen, opmerkingen, suggesties en klachten over pleegzorg voor jongeren die ouder dan 18 zijn.

Lees verder...

AVG: Lindenhout doet mee

Aan de (oud)cliënten van Lindenhout. Per 25 mei geldt de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Een nieuwe wet waarin de privacybescherming met rechten en plichten geregeld is. Zoals u van ons gewend bent, gaan wij zo zorgvuldig mogelijk met uw persoonsgegevens om.

Lees verder...

Informatiemarkt Achterhoek 15 mei

Op dinsdagmiddag 15 mei 2018 laten we met een informatiemarkt Jeugdzorg zien welke verschillende vormen van specialistische jeugdzorg we aanbieden in de Achterhoek.

Lees verder...

De nieuwe PRESENT entrea lindenhout is uit!

Met veel plezier presenteren we de nieuwe Present. Ons vernieuwde digitale magazine vol met boeiende verhalen van cliënten en medewerkers over onze hulpverlening en de nieuwste ontwikkelingen.

Lees verder...

Eline Holten toegetreden tot Raad van Toezicht entrea lindenhout

Eline Holten, eigenaar van adviesbureau Eline L. Holten, Strategie, Mens & Organisatie, is toegetreden tot de Raad van Toezicht van de Gelderse jeugdzorgorganisatie entrea lindenhout.

Lees verder...

Week van Zorg en Welzijn

De Week van Zorg en Welzijn is gestart. Deze week zijn er diverse activiteiten en open dagen door het hele land. Wij doen ook mee.

Lees verder...

Open middag 15 maart in Apeldoorn

Kom op 15 maart kijken bij onze Dagbehandeling en Pedagogisch ambulante ondersteuning. Je bent welkom van 15.30 tot 17.30 uur op locatie Apeldoorn: tussen de Eiken 107.

Lees verder...

Minister Hugo de Jonge krijgt indrukwekkende kijk in de keuken van pleegzorg

Maandagmiddag 22 januari werd minister Hugo de Jonge opgetogen welkom geheten bij entrea lindenhout voor een werkbezoek aan pleegzorg. Pleegkinderen, ouders en pleegouders ontvingen de minister hartelijk om hun verhalen en zorgen te delen.

Lees verder...

Ondersteunende diensten Entrea en Lindenhout geïntegreerd in één servicebureau.

De organisaties Entrea en Lindenhout zijn een fusieproces aangegaan om te komen tot de organisatie ‘entrea lindenhout’. Per januari 2018 zijn de ondersteunende diensten als één Servicebureau voor entrea lindenhout werkzaam. Het Servicebureau verleent diensten aan de labels: entrea lindenhout, Entrea Jeugdzorg, Entrea Onderwijs, Lindenhout en Yoin.

Lees verder...

Gezinshuisouder worden in Apeldoorn?

Woont u in Apeldoorn en heeft u er wel eens over nagedacht om gezinshuisouder te worden? Op maandag 6 november bent u van harte welkom op het stadhuis van Apeldoorn voor een informatiebijeenkomst waarbij Lindenhout ook aanwezig zal zijn.

Lees verder...

De entrea lindenhout krant is uit!

Sinds 1 april bundelt Lindenhout haar krachten met collega-jeugdzorgorganisatie Entrea.

Lees verder...

Aantal nieuwe pleeggezinnen neemt af

Het was onlangs volop in het nieuws: in 2016 is het aantal nieuwe pleeggezinnen met 450 afgenomen. Dat is een daling van 15% in vergelijking met 2015.

Lees verder...

Direct cliënt aanmelden

Bent u CJG-medewerker, lid van een Wijkteam, arts of medewerker van Jeugdbescherming en wilt u een cliënt aanmelden? Klik dan hier:

copy_of_directaanmeldenA.jpg

Waar moet ik zijn...

.

Lindenhout Nieuwsbrief
Meldt u aan voor de Lindenhout Nieuwsbrief
*
*