Paginakop

Laatste nieuws

De nieuwe PRESENT entrea lindenhout is uit!

Met veel plezier presenteren we de nieuwe Present. Ons vernieuwde digitale magazine vol met boeiende verhalen van cliënten en medewerkers over onze hulpverlening en de nieuwste ontwikkelingen.

Lees verder...

Eline Holten toegetreden tot Raad van Toezicht entrea lindenhout

Eline Holten, eigenaar van adviesbureau Eline L. Holten, Strategie, Mens & Organisatie, is toegetreden tot de Raad van Toezicht van de Gelderse jeugdzorgorganisatie entrea lindenhout.

Lees verder...

Week van Zorg en Welzijn

De Week van Zorg en Welzijn is gestart. Deze week zijn er diverse activiteiten en open dagen door het hele land. Wij doen ook mee.

Lees verder...

Open middag 15 maart in Apeldoorn

Kom op 15 maart kijken bij onze Dagbehandeling en Pedagogisch ambulante ondersteuning. Je bent welkom van 15.30 tot 17.30 uur op locatie Apeldoorn: tussen de Eiken 107.

Lees verder...

Minister Hugo de Jonge krijgt indrukwekkende kijk in de keuken van pleegzorg

Maandagmiddag 22 januari werd minister Hugo de Jonge opgetogen welkom geheten bij entrea lindenhout voor een werkbezoek aan pleegzorg. Pleegkinderen, ouders en pleegouders ontvingen de minister hartelijk om hun verhalen en zorgen te delen.

Lees verder...

Ondersteunende diensten Entrea en Lindenhout geïntegreerd in één servicebureau.

De organisaties Entrea en Lindenhout zijn een fusieproces aangegaan om te komen tot de organisatie ‘entrea lindenhout’. Per januari 2018 zijn de ondersteunende diensten als één Servicebureau voor entrea lindenhout werkzaam. Het Servicebureau verleent diensten aan de labels: entrea lindenhout, Entrea Jeugdzorg, Entrea Onderwijs, Lindenhout en Yoin.

Lees verder...

Gezinshuisouder worden in Apeldoorn?

Woont u in Apeldoorn en heeft u er wel eens over nagedacht om gezinshuisouder te worden? Op maandag 6 november bent u van harte welkom op het stadhuis van Apeldoorn voor een informatiebijeenkomst waarbij Lindenhout ook aanwezig zal zijn.

Lees verder...

De entrea lindenhout krant is uit!

Sinds 1 april bundelt Lindenhout haar krachten met collega-jeugdzorgorganisatie Entrea.

Lees verder...

Aantal nieuwe pleeggezinnen neemt af

Het was onlangs volop in het nieuws: in 2016 is het aantal nieuwe pleeggezinnen met 450 afgenomen. Dat is een daling van 15% in vergelijking met 2015.

Lees verder...

Tweede Kamerleden onder indruk van Entrea en Lindenhout

Op maandag 12 juni heeft Entrea samen met Lindenhout haar deuren opengezet voor een werkbezoek van nieuwe Tweede Kamerleden. René Peters (CDA), Zohair El Yassini (VVD) en Lisa Westerveld (Groen Links), wilden vanwege hun nieuwe portefeuilles heel graag kennismaken met jeugdzorg.

Lees verder...

Fusie Entrea en Lindenhout

Specialistische jeugdhulp Gelderland bundelt krachten voor kind en gezin

Lees verder...

Nieuwsbrief Lindenhout Oktober 2016

Vol trots schotelen we u een nieuwsbrief voor die bol staat van mooie initiatieven. Zo vertellen wij over de succesvolle begeleiding van voortijdige schoolverlaters en onze daghulp ín een speciale basisschool. Onze bestuurder Annet van Zon en manager John Goessens vertellen in de media over hun ervaringen met bureaucratie en marktwerking. Als klap op de vuurpijl zijn we begin oktober samen met Entrea naar Servië gegaan om daar workshops te geven aan hulpverleners. We sluiten af met een onaangekondigd bezoek van de Inspectie voor de Jeugdzorg aan een Logeerhuis. Hun oordeel? Dat delen we in deze nieuwsbrief!

Lees verder...

Nieuwsbrief Lindenhout April 2016

Dit is de eerste nieuwsbrief die u van Lindenhout ontvangt. Graag houden we u met enige regelmaat op de hoogte van nieuws over ons werk voor kinderen en jongeren. In deze nieuwsbrief leest u bijvoorbeeld meer over ‘Kinderen uit de Knel’, het succesvolle groepsprogramma bij complexe echtscheidingen. En over YOIN, onze inspirerende opvang voor alleenstaande minderjarige vluchtelingen. Het interview met Huub Pijnenburg, lector Werkzame Factoren in de Zorg voor Jeugd kan ik ook van harte aanbevelen. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze hulp aan kinderen en jongeren, dan maken we graag kennis.

Lees verder...

Direct cliënt aanmelden

Bent u CJG-medewerker, lid van een Wijkteam, arts of medewerker van Jeugdbescherming en wilt u een cliënt aanmelden? Klik dan hier:

copy_of_directaanmeldenA.jpg

Waar moet ik zijn...

.

Lindenhout Nieuwsbrief
Meldt u aan voor de Lindenhout Nieuwsbrief
*
*