Paginakop

AVG: Lindenhout doet mee

Aan de (oud)cliënten van Lindenhout. Per 25 mei geldt de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Een nieuwe wet waarin de privacybescherming met rechten en plichten geregeld is. Zoals u van ons gewend bent, gaan wij zo zorgvuldig mogelijk met uw persoonsgegevens om.

We hebben voor u de belangrijkste informatie op een rijtje gezet:

  • Alle afspraken zijn in een nieuw voorgenomen privacyreglement vastgelegd. Over dit voorgenomen privacyreglement vindt nog overleg plaats met onze cliëntenraad. Zodra dit afgerond is, vindt u het nieuwe privacyreglement op onze website. De conceptversie van het privacyreglement cliëntgegevens is al wel in te zien.
  • Een korte, handige uitleg vindt u in de actuele folder jongeren en ouders.
  • Als u uw cliëntdossier wilt inzien, kunt u dit aan uw hulpverlener vragen. U kunt ook gebruik maken van het speciale aanvraagformulier op onze website.
  • We hebben overeenkomsten over beveiliging en bescherming van gegevens met onze ICT-en dienstverleningspartners vastgelegd.

In alles wat we doen blijven we oog houden voor privacy en bescherming van gegevens.

Heeft u een vraag over onze toepassing van de AVG, dan kunt u deze altijd stellen aan de Functionaris Gegevensbeheer (FG): FG@entrealindenhout.nl

Op dit moment bevinden zich geen items in deze map.

Direct cliënt aanmelden

Bent u CJG-medewerker, lid van een Wijkteam, arts of medewerker van Jeugdbescherming en wilt u een cliënt aanmelden? Klik dan hier:

copy_of_directaanmeldenA.jpg

Waar moet ik zijn...

.

Lindenhout Nieuwsbrief
Meldt u aan voor de Lindenhout Nieuwsbrief
*
*