Paginakop

Annet van Zon vertrekt als bestuurder

Per 1 februari vertrekt Annet van Zon als voorzitter van de Raad van Bestuur bij entrea lindenhout. Mevrouw Van Zon is per die datum benoemd tot directeur-bestuurder bij Spring Kinderopvang in de driehoek Venlo-Helmond-Cuijk.

Mevrouw van Zon heeft vele jaren energiek en met grote innovatiekracht leiding gegeven aan de ontwikkeling van jeugdzorg en pleegzorg binnen de organisatie Lindenhout, en sinds enkele jaren entrea lindenhout. Vanuit de visie ‘thuis en anders zo thuis mogelijk’ heeft zij binnen onze organisatie de jeugdhulpverlening succesvol door reorganisaties en transformaties gekoerst. Haar bevlogenheid voor het (jonge) kind zal zij vanaf februari als directeur-bestuurder en stimulator voortzetten binnen de kinderopvangorganisatie Spring.

Binnen entrea lindenhout zal Annemarie Profittlich, met wie mevrouw Van Zon de afgelopen jaren de Raad van Bestuur vormde, per 1 februari als voorzitter van de Raad van Bestuur worden benoemd.

Op dit moment bevinden zich geen items in deze map.

Direct cliënt aanmelden

Bent u CJG-medewerker, lid van een Wijkteam, arts of medewerker van Jeugdbescherming en wilt u een cliënt aanmelden? Klik dan hier:

copy_of_directaanmeldenA.jpg

Waar moet ik zijn...

.

Lindenhout Nieuwsbrief
Meldt u aan voor de Lindenhout Nieuwsbrief
*
*