Paginakop

Eline Holten toegetreden tot Raad van Toezicht entrea lindenhout

Eline Holten, eigenaar van adviesbureau Eline L. Holten, Strategie, Mens & Organisatie, is toegetreden tot de Raad van Toezicht van de Gelderse jeugdzorgorganisatie entrea lindenhout.

Entrea lindenhout is blij met de expertise en jarenlange ervaring van Eline Holten op het gebied van organisatieontwikkeling en personele strategie binnen onderwijs en zorg. Strategische doelstellingen en transformaties met oog voor mensen, processen en resultaten, komen in haar rol als toezichthouder goed tot hun recht. En haar oog voor de balans tussen mens en organisatie wordt hierin zeer gewaardeerd. Drs. Holten over haar motivatie: ‘Als lid van de Raad van Toezicht wil ik graag mijn bijdrage leveren aan de dynamische organisatie van entrea lindenhout die door fusie en krachtenbundeling haar missie en opdracht voor de doelgroep in de regio nog beter kan gaan vervullen. Tijdens mijn loopbaan heb ik ervaring opgedaan als organisatieadviseur en directeur in zowel het publieke als private domein. De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in het onderwijsveld en de zorg, wat mij zeer verbindt met de dienst- en hulpverlening van entrea lindenhout aan kinderen en hun gezin.’

Op dit moment bevinden zich geen items in deze map.

Direct cliënt aanmelden

Bent u CJG-medewerker, lid van een Wijkteam, arts of medewerker van Jeugdbescherming en wilt u een cliënt aanmelden? Klik dan hier:

copy_of_directaanmeldenA.jpg

Waar moet ik zijn...

.

Lindenhout Nieuwsbrief
Meldt u aan voor de Lindenhout Nieuwsbrief
*
*