Paginakop

Gezinshuisouder worden in Apeldoorn?

Woont u in Apeldoorn en heeft u er wel eens over nagedacht om gezinshuisouder te worden? Op maandag 6 november bent u van harte welkom op het stadhuis van Apeldoorn voor een informatiebijeenkomst waarbij Lindenhout ook aanwezig zal zijn.

De bijeenkomst, georganiseerd door InHuis, start om 20.00 uur. Op deze avond vertellen pleeg-, steunouders en gezinshuisouders over hun ervaringen. U kunt bij Lindenhout terecht voor informatie over gezinshuizen.

Aanmelden
Meldt u voor deze avond aan door een mailtje te sturen naar: inhuis@apeldoorn.nl. Vermeld hierin of u voor de voorlichting over steungezinnen, pleeggezinnen of gezinshuizen komt.
Kijk voor meer informatie op: www.samengoedvoorelkaarapeldoorn.nl/inhuis

Gezinshuizen van Lindenhout
Bij Lindenhout hebben we een duidelijke visie: Kinderen horen thuis. En als dat niet kan, dan zo thuis mogelijk. Soms lopen de problemen in een gezin zo hoog op dat thuis wonen voor een kind echt niet meer gaat. En soms is een pleegezin ook geen werkbare oplossing. In dat geval kunnen kinderen bij ons terecht in een gezinshuis. Daar groeien ze op en worden ze opgevoed en begeleid door deskundige gezinshuisouders. De gezinshuisouders bieden stabiliteit, veiligheid en structuur in huis. In samenwerking met het team van Lindenhout krijgen kinderen de kans om weer in balans te komen en het vertrouwen in zichzelf en anderen te herstellen.

Op dit moment bevinden zich geen items in deze map.

Direct cliënt aanmelden

Bent u CJG-medewerker, lid van een Wijkteam, arts of medewerker van Jeugdbescherming en wilt u een cliënt aanmelden? Klik dan hier:

copy_of_directaanmeldenA.jpg

Waar moet ik zijn...

.

Lindenhout Nieuwsbrief
Meldt u aan voor de Lindenhout Nieuwsbrief
*
*