Paginakop

Week van Zorg en Welzijn

De Week van Zorg en Welzijn is gestart. Deze week zijn er diverse activiteiten en open dagen door het hele land. Wij doen ook mee.

Demonstratie Therapie met Hulphond

Voor kinderen vanaf 7 jaar bieden we therapie en coaching met een hulphond aan. Niet ieder kind vindt het fijn en makkelijk om te praten. Kinderen leren ook door te doen. Via ‘Therapie & coaching met hulphonden’ leren kinderen en jongeren met gedragsproblemen om een hond te begeleiden. Dat is goed voor hun zelfvertrouwen en versterkt hun zelfbeeld.

Kinderen, ouders, verwijzers en andere belangstellenden zijn van harte welkom
Woensdag 14 maart
14.30 uur
Trainingsruimte Hengstdal 4 (ingang B) Ubbergen

Aan tafel bij Gezin Centraal met Flexibel Verblijf

Collega's van Boemerang en Vida serveren lunchbroodjes aan professionals uit de regionale wijkteams. Tijdens de lunch leggen onze jeugdzorgwerkers uit hoe deze gezinsgerichte behandeling met groepsondersteuning kinderen en jongeren en hun gezin helpt bij het thuis blijven wonen en omgaan met elkaar.

Donderdag 15 maart
12.00 tot 13.30 uur
Leergroep De Boemerang, Ingang A, huisnr. 6.9
Parkeren in parkeergarage St.Maartenskliniek.
Aanmelden via boemerang@entrea.nl

Open middag dagbehandeling en pedagogisch ambulante ondersteuning

Dagbehandeling kan een jong kind weer op weg helpen, wanneer het gedrag en de ontwikkeling van het kind (0-6 jaar) om meer aandacht vragen dan de peuterspeelzaal, kinderdagverblijf of school kunnen geven. Ambulant pedagogische medewerkers helpen kinderen (0-12 jaar) met een moeizame ontwikkeling. Dit doen ze in de eigen omgeving van het kind: op school, bso, peuterspeelzaal of kinderdagverblijf en thuis.

Donderdag 15 maart
15.30 tot 17.30 uur
Tussen de Eiken 107, Apeldoorn

15 jaar jongerenraad Entrea

Overleg, debat, advies, voorlichting en vooral veel plezier en ontwikkeling met elkaar! 15 jaar Jongerenraad Entrea, daar staan we graag bij stil en daar gaan we enthousiast mee verder. Lees het programma in de uitnodiging Jongerenraad Entrea 15 jaar.

Donderdag 15 maart
17.00 - 20.30 uur
Hengstdal 4 in Ubbergen
Aanmelden via: jongerenraad@entrea.nl

Op dit moment bevinden zich geen items in deze map.

Direct cliënt aanmelden

Bent u CJG-medewerker, lid van een Wijkteam, arts of medewerker van Jeugdbescherming en wilt u een cliënt aanmelden? Klik dan hier:

copy_of_directaanmeldenA.jpg

Waar moet ik zijn...

.

Lindenhout Nieuwsbrief
Meldt u aan voor de Lindenhout Nieuwsbrief
*
*