Paginakop

Vasthoudend en vindingrijk

We staan bekend om de vasthoudendheid van onze professionals en onze manier van werken. We geven nooit op, komen binnen bij gezinnen die de deur liefst niet meer opendoen en zoeken altijd door naar wat wel werkt.

Alles uit de kast voor hulp die werkt

Is oplossing a niet geschikt, dan proberen we b. Werken b en ook c niet, dan overleggen collega’s met elkaar, komt een gedragswetenschapper erbij en dan bedenken we oplossing d. En die werkt dan wel. Om dit te kunnen doen is het een voorwaarde dat je je cliënten echt kent. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en betere antwoorden op vragen van cliënten. En omdat die vragen zo divers zijn, eist dit flexibiliteit en creativiteit van onze kant. Ook in de wijze waarop wij de hulp organiseren. Daarom combineren wij hulpvormen als dat nodig is en maken we iedere keer ‘zorg op maat’ mogelijk.

Wij laten niemand wachten

Wij zijn toegankelijk, makkelijk bereikbaar en komen onze afspraken na. Onze cliënten hebben een snelle en eenduidige toegang tot het traject dat we samen met hem hen organiseren. Ook als wij meerdere hulpvormen inzetten, gaan we uit van één hulpverleningsplan, één dossier en één wijze van coördineren. Dit zorgt voor goede afstemming en samenhang tussen de verschillende onderdelen van de hulp en voor voortgang in de hulpverlening.

Direct cliënt aanmelden

Bent u CJG-medewerker, lid van een Wijkteam, arts of medewerker van Jeugdbescherming en wilt u een cliënt aanmelden? Klik dan hier:

copy_of_directaanmeldenA.jpg

Waar moet ik zijn...

.

Lindenhout Nieuwsbrief
Meldt u aan voor de Lindenhout Nieuwsbrief
*
*